Ser muligheter

(Første gang publisert i Etnedal Guide 2011)

Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til Valdres høyfjellshotell.  Vi skal gjøre vårt for at dere skal trives her, sier trioen som skal drifte hotellet ved Steinsetfjorden.
Vi skal bygge virksomheten her stein for stein. Det første hytteeiere og innbyggere i Etnedal vil merke er at vi tar imot små og store selskaper. Valdres høyfjellshotell egner seg godt til åremålsdager, slektstreff, brylluper og firmaarrangementer, sier Kari Skogstad.
Vi tar også imot middagsgjester. Men nå i begynnelsen må gjestene bestille middag på forhånd. Vi har ikke kapasitet til å ha åpent bestandig. Som sagt vil vi bygge stein på stein, sier Liv Mossefinn.

Kari Skogstad, Tonny Kvernmo og Liv Mossefinn ser store utviklingsmuligheter for Valdres høyfjellshotell. Derfor tør de satse på ny drift.

Folk vil også oppdage at det blir flere aktiviteter rundt her. Steinsetfjorden ligger flott til, og vi ønsker å utnytte den for det den er verdt. Her har vi en del ideer vi på sikt ønsker å sette ut i livet, noe som vil komme både bygdafolket og hyttefolkene til gode. Etter planen skal sykkelstien rundt fjorden ferdigstilles i sommer. Dette blir en flott tur, og etter turen kan de komme til oss for enkel servering eller en bedre middag. Forhåpentligvis får vi i gang svømmebassenget vårt i løpet av juni, og vi håper også at kanopadling vil bli en aktivitet i sommer, sier Tonny Kvernmo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De nye driverne vil spille på lag med innbyggere og hytteeiere i Etnedal. De tar gjerne i mot råd og vink til hva de bør gjøre. Alle er velkomne innom. Skal hytteeiere ha åremålsdager eller andre høytideligheter på hytta, kan gjestene som ikke får plass på hytta, overnatte på hotellet. Hotellet kan også ordne med skyss fram og tilbake til festen. De kan også, dersom ønskelig, lage maten som trengs til festen.
Vi har god kapasitet her. Vi har 130 senger på hotellet. Alle rom har eget bad med dusj. Vi kan derfor ta på oss store arrangement, sier Kari Skogstad.

Vi har alt fått bestillinger på julebord til vinteren. I sommer og høst skal vi også ha flere danseweekender. Alle er velkomne på dans, enten de velger å overnatte, eller bare komme på festen. Valdres Høyfjellshotell skal være et åpent hotell for alle. Stikk innom da vel og se hvordan vi har det i sommer, sier Tonny Kvernmo.

Tekst og foto: Geir Norling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*