Etnedal Kommune tilbyr utleiekontor

(Første gang publisert i EG 2002)

Etnedal kommune tilbyr nå utleie av både kurslokaler og kontorplass.

Det nye næringsbygget til Etnedal kommune ligger sentralt til, nesten midt i Bruflat sentrum. Opprinnelig var dette tenkt til Haugen Tre AS, men etter en orientering rundt mulighetene for fjernundervisning, kom en på tanken om å innrede andre etasjen i det nye næringsbygget til dette formålet. Ideen utviklet seg vidre og i dag kan kommunen tilby både kurslokaler og kontorplass. Kommunen ser for seg bruk både internt for kursing av egne ansatte og ikke minst ekstern utleie.

MANGE MULIGHETER
Lokalene gir virkelig muligheten for å boltre seg i teknologi og utstyr. Her er det 8 arbeidsplasser / maskiner med rask tilknyttning til Internett, tekstbehandling og andre verktøy. Tilgang til faks, telefon og muligheter for utskrift både i svart/hvitt og farger er en selvfølge. Her har en alle muligheter. Ønsker en et eget kontor med de samme mulighetene er det satt av to rom til dette.

bjorn2002
Driftsansvarlig Bjørn Sjåvik (innfelt) viser stolt frem kommunens trivelige utleiekontor.

UT I VERDEN
Planene framover er å utvide tilbudet med teknologi som gjør det mulig med fjernundervisning. Her kan læreren sitte på den andre siden av kloden og undervise elevene i sanntid på storskjerm, mens de f.eks
jobber med den samme teksten. Mulighetene for å kjøre konferanse med flere aktører på ulike steder i verden blir også mulig.

MÅ TAS I BRUK
Etnedal kommune satser på fremtidens teknologi og vil gå aktivt inn for at denne blir brukt. Mye innsats og midler er lagt ned i oppbyggingen og en må få folk til å benytte seg av dette tilbudet. Prisnivået vil ligge på et nivå som gjør at det dekker drift, men dette er ikke tenkt å være en «gullgruve» for kommunen. Dette er et tilbud alle skal ha råd til å bruke.

Tekst og foto: Internett Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*