Guidens (u)ansvarlige redaktør

meg(Første gang publisert i EG 2002)

Det er nå den niende utgaven av Etnedal – Guiden jeg har ansvaret for. I ni år har jeg presentert næringsliv og tilbud i Etnedal – for etnedøler og selvfølgelig de kjære turistene og hytteierne våre. For vi ser på dem som våre, disse egentlig ganske få (i forhold til større turistfeller) med en eller annen tilknytting til Etnedal. Disse som har falt fullstendig for oss litt rare «døler» og den fine naturen vår.

Redaksjonsgruppa jeg har bak meg ville i år sette litt mer fokus på Etnedal handelstand som i årevis har stått bak Guiden. Dette er først og fremst Maxbosjefen Arne, alltid hyggelig , lite stressa sjøl med avdeling både i Etnedal og på Dokka. Så er det Åse da, «Åse på Samvirkelaget» som hun kalles, alltid stilig, blid og fornøyd har hun full kontroll over bl.a mann og søster som sine ansatte. En kommer ikke utenom Aage hos Syver Øverli AS, ICA Sparmat heller. Personlig pessimist, badstuebader og ellers en grei kar. Sjøl om jeg aldri har opplevd å levere en korrektur til denne mannen som han har vært fornøyd med. Men det er greit nok – det holder meg på tå hev. Da har vi vel egentlig kommet til poenget nemlig at jeg ville, PR kåt som jeg er, endelig få sagt noen ord om meg selv, noe jeg så mitt snitt til da Handelstanden ville være litt «navlebeskuende» et år. Øyvind heter altså jeg, svær i kjeften, men biter sjelden. Driver Internett Norge, (stort navn – lite firma) fra kjelleren på COOP Marked i lokalene til Etnedal Ungdom & Fritidsklubb, (så fikk de litt gratis reklame i år også) leverer jeg brukerstøtte på datamaskiner, lager sider på Internett og annet informasjonsmateriell. Som slik som det du nå holder i hånden.

Guiden blir brukt Det er en takknemlig oppgave å jobbe med dette heftet. Mange bruker Guiden som sin fremste markedsplass og tilbakemeldingene fra annonsører på responsen er svært gode, men like viktig er det at alle de nesten 3000 som hvert år får Guiden tilsendt helt gratis er fornøyde. Nå er årets utgave snart klar, så det er bare å vente i spenning noen dager før bortimot 150 kilo guide ankommer Etnedal. Da er det årets STORE dugnad begynner for Etnedal Handelstand, når adresselapper skal limes fast.

Som vi skjønner er det mange timers arbeid bak det hefte du nå har i hånden, og handelstanden og redaktøren vil benytte anledningen til å hilse til alle lesere av Guiden og ønske god sommer!

Øyvind Rust
(u)ansvarlig redaktør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*