Mange tilbud ved Etna

(Første gang publisert i EG 2000)

Etna familiecamping & hytter ligger idyllisk til ved Etna. Her har Ivar og Siri Øverlier bygget opp en fire stjerners campingplass og hytteutleie. Her finner en det meste en kan ønske seg på et feriestedet.
Etna familiecamping & Hytter ble åpnet i mai 94′ av Siri og Ivar Øverlier. Opprinnelig var planene en å satse på sommerbruk, men tok også høyde for mulig vinterbruk.. Det har vist seg å være en heldig vurdering. Av de bortimot 60 vognene som har sitt faste tilholdssted på plassen var over halvparten i bruk i vinter.

– Mange parkerer vogna her, forteller Ivar og bruker oss som utgangspunkt for turer til andre steder. På samme måte har vi også besøk av en del som har parkert andre vogner steder og leier hytte hos oss. Ivar kan tilby i alt 11 hytter i flere prisklasser og totalt 50 sengeplasser. Nytt av året er en utvidelse av tilbudet til handikappede hvor han har en hytte helt tilpasset og en annen noe tilpasset. Han har også hytter som er dyre- og røykfrie, noe som er kjærkomment for allergikere.

efc01

Tilbudene på plassen er mange. Hvis du har lurt på hvor De Tre Bukkene Bruse tilbringer pensjonisttilværelsen så er det hos Ivar. Tre staute geitebukker er litt av en attraksjon både for unge og gamle. Men kaninene er kanskje vel så populære for de aller minste. Ellers kan en finne både badeplass, kanoutleie og like i nærheten kan en bedrive fjellklatring.
En annen attraksjon i bergveggen er det flotte over hundre år gamle bergflagget som lyser godt opp over campingplassen. Ivar har samlet mye informasjon og historikk rundt denne og andre severdigheter. En hel perm står til disposisjon for plassens gjester breddfull av informasjon om kultur, aktiviteter og tilbud i nærområdet.

Familiecampingen er tilknyttet AM og er tildelt hele fire stjerner av fem mulige.

Tekst og foto: Internett Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*