Vi liker oss i Etnedal

(Første gang publisert i EG 1996)

Familien Aas fra Kjelsås har feriert i Etnedal sammenhengende siden 1969. Tamilen er representative for de mange hyttefolkene som ferierer i Etnedal år etter år.

Familien Aas består av Tor Egil (49), Ragnhild (48), sønnen Sven Erik (26), datteren Marianne (17), dvergkaninen Pernille og fuglen Tina.

TRIVES
– Vi liker oss godt på hytta i Smiugardsbygda. I alle påsker og sommerferier siden 1969 har vi lagt ferien vår hit, forteller Ragnhild Aas.eg96artikkelbilde

– Hovedårsaken til at vi trives så godt i Etnedal er at vi kan reise opp til stillheten og slappe av. Om sommeren går vi turer i skog og mark, mens vi om vinteren benytter oss av alle de fine skiløypene kommunen har, sier ektemannen Tor Egil.

HOLDER HUMØRET OPPE
– Jeg liker å trene derfor tar jeg sykkelen opp hit om sommeren og sykler lange turer innover fjellet. I påsken går jeg det flotte turrennet Jomfruslettfjellet rundt, forteller Sven Erik, mens han smører skiene sine.
– Dersom det er dårlig vær, slik at vi ikke kan være ute, holder vi humøret oppe ved å lese, legge kabal og strikke sier Tor Egil til mens han legger en vedkubbe til på peisen.

Tekst og foto: Stig Solbrekken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*